24 juni: 2nd Giant PicNic The Street

Download HIER de flyer voor de tweede giant PicNic The Street.

 
Persbericht: 2de Giant Picnic The Street Géant op zondag 24 juni


           PIC NIC THE STREETS ! De straat is van ons !

We zijn nog altijd kwaad! Wij eisen een leefbaar Brussel, nu !

De 1st Giant Picnic op de Anspachlaan was een groot succes. Ruim 3.000 mensen eisten met deze actie meer kwaliteitsvolle publieke ruimte in Brussel. Ze willen een stad met minder plaats voor de auto, met meer plaats om te fietsen, te wandelen en te vertoeven. Ze willen dat net zoals in andere Europese hoofdsteden, Brussel leefbaarder wordt via gedurfde ingrepen in de publieke ruimte.

Binnenlandse zowel als een resem buitenlandse media berichtten over deze unieke actie in het hart van de Europese hoofdstad. Ook Al Jazeera en enkele Chinese kranten publiceerden reportages en foto’s. Hier een greep uit de internationale verslaggeving.

Het blijft echter wachten op concrete signalen van de Brusselse overheden, dus komt er nog een ongehoorzame picknick op de Anspachlaan: 2nd Giant Picnic The Street, op zondag 24 juni, opnieuw van 12u tot 14u. Tot er iets verandert. De 3.000 deelnemers aan de picknick dulden geen dag uitstel. Individuen en organisaties van allerlei achtergronden en kleuren worden opgeroepen om de krachten te bundelen en deze 2nd Giant Picnic The Street te steunen.

Pic Nic The Street ! De straat is van ons !


Facebook Community : http://www.facebook.com/PicnicTheStreet  

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/416414598381140/
Twitter hashtag: #picnicthestreet


FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >