02 december: Claim The Climate

 

HoedGekruid vzw nodigt uit voor

de grootste klimaatmobilisatie ooit in België

i.s.m. Climate Express en meer dan 100 andere organisaties 

op zondag 02 december vanaf 13u, start aan het Noordstation Brussel

 

 

 

Op zondag 2 december, de eerste dag van de COP24, claimen wij in Brussel een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatbeleid. Allen samen, tous ensemble, gaan we voor de GROOTSTE KLIMAATMOBILISATIE OOIT in België: CLAIM THE CLIMATE!

GET ORGANISED! Smeer je fietsketting, stof je kano af, plan je treinroute, samen met al je tantes en nonkels, vrienden en buren!

Op de eerste dag van de internationale klimaattop #COP24 roepen Klimaatcoalitie en Climate Express, samen met jullie, onze Belgische politici op voor een ambitieuzer klimaatbeleid op globaal, Europees en nationaal niveau. Klimaatwetenschappers wijzen erop dat de klimaatopwarming maximaal mag oplopen tot 1,5°C (en liever minder) om de grootste rampen te vermijden. Reeds een groot aantal landen en organisaties eisen ongeziene maatregelen, zodat deze grens gerespecteerd kan worden. En dat via een sociaal rechtvaardige transitie, op maat van alle mensen, inbegrepen de werknemers uit bedreigde sectoren en bedrijven, de mensen uit het Zuiden, de vluchtelingen… We komen op straat voor klimaatrechtvaardigheid, in België en wereldwijd.

Lees hier de eisen van Climate Express en Klimaatcoalitie!

Nog vragen? Stuur een mailtje naar contact@climate-express.eu!


------------------------------------------------------------------


HoedGekruid vzw vertrekt vanuit Etterbeek / Elsene
HoedGekruid vzw zoekt nog vrijwilligers voor in het Jubelpark die dag.
Mail naar hoedgekruid@gmail.com

 

 

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >