26 maart: Dichters Dansen Niet

KLIPDRIFT

Na de succesvolle samenwerking op de (poëzie)albums Bloedtest en Obiit in orbit presenteren dichter Serge van Duijnhoven en zijn muzikale wederhelft dj Fred dB een gloednieuwe mix van poëzie en muziek. Klipdrift is een overrompelende ervaring: muziek, spoken word, sferische collages, klankexperimenten en messcherpe audicollages wisselen elkaar in hoog tempo af.

Op 26 maart 2009 brachten ze klipdrift in Stella Solaris, Lakensestraat 34, 1000 Brussel. Vahur Afanasjev (Estlandse poët en musicus) gaf een pre-concert.

Meer info? klik hier

Dichter Serge van Duijnhoven en dj Fred dB (Fred de Backer) brengen met veel succes een mix van poëzie en muziek onder de naam Dichters Dansen Niet.

Dichters Dansen Niet is
e
en explosieve, lyrische en overrompelende act, geknipt voor een publiek dat wel kan, maar niet WIL weerstaan aan de verraderlijke verlokkingen van het weke hart en de bekoringen van het tedere maar o zo destructieve gif dat liefde heet. Enfant terrible Serge Van Duijnhoven bewijst dat zijn handelsmerk, de symbiose tussen poëzie en muziek, méér dan werkt.

Een fotoverslag vindt u hieronder:

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >