tem zondag 13 september

[ Fotowedstrijd ] "FAIR PLAY"

De fotowedstrijd FairPlay liep af op 5 juni 2009. De organisatie Linx+ Bewogen Fotografen ontving een 100-tal foto‘s die de jury beoordeelde op 25 juni 2009. De winnaars werden reeds aangeduid door de jury. Tot en met zondag 13 september kon gestemd worden voor de publieksprijs.

 

 

DE JURY

Op 25 donderdag 25 juni kwamen de juryleden en juryvoorzitter samen te Brussel om de winnaars van de wedstrijd FairPlay te selecteren. Jan Van Broeckhoven, voorzitter van de Regionale TV Antwerpen, nam het voorzitterschap van de jury op zich en leidde het verloop in goede banen. De andere juryleden waren Geert Stadeus (Snoecks), Koen Uman (Dienstenthuis), Veronique Vercheval (fotografe), Jean-François Rochez (PAC), Marie Kristine Van Driel (FMSB). Fotograaf Eric de Mildt en Ilke Christiaens (Centrum voor Beeldexpressie) waren verontschuldigd.

De jury selecteerde 20 FairPlay foto's waarop het publiek zijn stem voor kon uitbrengen om de publiekswinnaar aan te duiden. Onder deze 20 foto's zitten ook de prijswinnaars.

DE PUBLIEKSPRIJS !!!

Op de website van Bewogen Fotografen kon tem zondag 13 september uit 20 foto's gekozen worden. Iedereen kon zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs.

PRIJSUITREIKING ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2009

Op zaterdag 26 september 2009 worden de prijzen uitgereikt en weet u wie er in de prijzen valt. De uitreiking zal dit jaar doorgaan in het Brusselse Molenbeek en meer bepaald in La Fonderie, beter bekend als het museum van de arbeid.

DE FOTO'S

Door hier te klikken komt u terecht op de site Linx Plus, de motor achter Bewogen Fotografen.

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >