31 maart: café quartier GC De Vaartkapoen

 (fotoverslag vindt u in de rubriek foto's 2015 of klik hier)  


 Elke dinsdag | Chaque mardi 15.30-19.30u/h


Molenbeek barst van talent, goesting en zotte ideeën, maar zelden volgen de spotlights, de steun en het publiek. De Vaartkapoen brengt daar verandering in: Café Quartier wil een leuke plek zijn voor de buurt, waar mensen tussen pot, thee, pint & hallal snack praten en ideeën uitwisselen, waar talent en buurtinitiatieven een podium krijgen.

Reden voor de lancering van een Café Quartier: een leuke plek voor de buurt waar mensen wekelijks ideeën uitwisselen en waar we plaats maken voor talent, engagement en voor wat er leeft in de buurt. 

HoedGekruid vzw, aangesloten bij Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen,

  nodigt uit voor

" gesprek met Teun Voeten en Anne Brumagne "

 De laatste dagen was de reportage van Brussel Deze Week gespreksonderwerp bij uitstek van veel conversaties op straat, in de Vk en online. In de krant van 19 maart was te lezen hoe een freelance fotograaf (Teun Voeten) na jaren afscheid neemt van Molenbeek omdat hij volgens eigen zeggen "de verpaupering en de islamisering van Molenbeek niett meer kon verdragen". Op z’n minst gezegd een ongenuanceerde straffe uitspraak, die om tekst en uitleg vraagt.  Teun Voeten is tegen betaling van een onkostenvergoeding bereid in gesprek te gaan met de bezoekers van Café Quartier en met Anne Brumagne, hoofdredacteur van Brussel Deze Week.

Waar: Café Quartier, De Vaartkapoen, Schoolstraat 76 in Molenbeek.
Wanneer: dinsdag 31 maart 2015 vanaf 15.30u. Gesprek start om 18u.
Gratis inkom, dranken en snacks aan democratische prijzen

Meer info:
Café Quartier: www.facebook.com/cafequartier
Artikel Brussel Deze Week: www.brusselnieuws.be/nl/nieuws/oorlogsfotograaf-neemt-afscheid-van-molenbeek

 

 


 

 

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >