06 mei: Brussel RAUW

 
HoedGekruid nodigt uit in het kader van bevriende dichters:

 Zondag 6 mei 2012, 15u, BOZAR Studio

Het Brussels Dichterscollectief trok het labyrint van de stad in op zoek naar poëzie en vond splinternieuw werk van maar liefst 22 Brusselse dichters. De oogst kunt u komen bekijken en beluisteren op het unieke poëziefeest Cru Bruxellois / Brussel Rauw / Brussels Raw. U hoort gedichten in een bonte mengeling van talen en stijlen: van Engelstalige raps tot Turkse elegieën, van Sloveense sonnetten tot Congolese blues.

Met o.a. David Van Reybrouck, Peter Vermeersch, Xavier Queipo, Frank De Crits, Maky, Geert van Istendael, Anja Golob, Manza, Sandrine Emmery, Kool Koor, Serge van Duijnhoven, Taha Adnan, Bart Vonck, Kader Sevinç, Defi J, Hendrik Carette, Serge Meurant, Pitcho Womba Konga, Adolfo Barberá del Rosal, Maïa Chauvier en Jozef Estes.

Samen met La Fanfare du Produit Blanc. La Fanfare du Produit Blanc is het kleine zusje van La Fanfare du Belgistan. De groep houdt de vinger aan de pols van de straat, maar stond ook al in de Botanique en op verscheidene festivals. Hun bezwerende en dansbare muziek is een mix van muziekstijlen uit alle windrichtingen.

Presentatie: Annabelle Van Nieuwenhuyse

BOZAR | Ravensteinstraat 23 1000 Brussel
GRATIS

FranÁais English Nederlands
HoedGekruid
< Naar Boven >